Alanya Döner Center

Alanya Döner Center

Uw culinaire thuis in Roosendaal voor authentieke Turkse gerechten

Over Alanya Roosendaal

Welkom bij Alanya Döner Center, waar we sinds 1999 met liefde en passie de rijke smaken van Turkije naar Roosendaal brengen. Hier, in onze gezellige zaak, gaat het niet alleen om eten – het gaat om een ervaring, een herinnering, een stukje van onze cultuur dat we graag met u delen. Van onze geliefde döner, een lokale favoriet, tot een breed scala aan traditionele Turkse grillgerechten, pizza’s met een twist, en een verscheidenheid aan snacks, ons menu is een spiegel van onze liefde voor kwaliteit en smaak.

Ons uitgebreide menu

Duik in ons uitgebreide menu en ontdek de ware essentie van de Turkse keuken. Elke hap van onze döner vertelt een verhaal, elk gerecht is een uitnodiging om te genieten van de rijke smaken en aroma’s. We gebruiken alleen de meest verse ingrediënten, want voor ons is koken meer dan alleen een maaltijd bereiden – het is een vorm van liefde en respect voor onze gasten.

Vakantie / Vacation

Beste klant, Dear customer,

Van 8 juli tot en met 6 augustus zijn wij gesloten vanwege vakantie. Vanaf 7 augustus helpen wij jullie graag weer met de lekkerste döner!

We are closed for vacation from July 8th to August 6th. From August 7th, we will be happy to serve you the best döner again!